Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1014-3:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1014-3:2014
SK EN 1014-3:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2014-06-17
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1014-3:2010
CEN/TC 38
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Mbrojtësit e drurit -Kreozoti dhe lëndë druri e trajtuar me kreozot -Metodat e marrjes së mostrës dhe të analizave -Pjesa 3 : Përcaktimi i përmbajtjes së benzo alfa pirenit në kreozot

Titulli Anglisht

Wood preservatives - Creosote and creosoted timber - Methods of sampling and analysis - Part 3: Determination of the benzo(a)pyrene content of creosote

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a method for the determination of benzo(a)pyrene in creosote using high performance liquid chromatography (HPLC). This standard is only applicable to creosotes containing more than 30 mg/kg benzo(a)pyrene.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-06-17 
10 
15 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e drurit -Kreozoti dhe lëndë druri e trajtuar me kreozot -Metodat e marrjes së mostrës dhe të analizave -Pjesa 1 : Metodika e marrjes së mostrave të kreozotit (katranit)
English
Published 
2014-06-17 
10 
15 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e drurit -Kreozoti dhe lëndë druri e trajtuar me kreozot -Metodat e marrjes së mostrës dhe të analizave -Pjesa 2 : Metodika për marrjen e mostrës të kreozotit nga lënda e drurit e trajtuar me kreozot për analizat pasuese
English
Published 
2014-06-17 
13 
18 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e drurit -Kreozoti dhe lëndë druri e trajtuar me kreozot -Metodat e marrjes së mostrës dhe të analizave -Pjesa 4 : Përcaktimi i përmbajtjes së enoleve të ekstraktueshme nga kreozoti në ujë