Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1014-1:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1014-1:2014
SK EN 1014-1:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2014-06-17
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1014-1:2010
CEN/TC 38
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Mbrojtësit e drurit -Kreozoti dhe lëndë druri e trajtuar me kreozot -Metodat e marrjes së mostrës dhe të analizave -Pjesa 1 : Metodika e marrjes së mostrave të kreozotit (katranit)

Titulli Anglisht

Wood preservatives - Creosote and creosoted timber - Methods of sampling and analysis - Part 1: Procedure for sampling creosote

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies procedures for obtaining a representative sample from a consignment of creosote. This standard is only applicable to consignments of creosote which are in a single phase at the time of the sampling. NOTE 1 At ambient temperature, part of the creosote may be in crystalline form. In such cases, it is necessary to heat the creosote to a temperature above the crystallization point of the particular creosote at which it is entirely liquid before sampling. NOTE 2 All personnel concerned with sampling and testing should be fully acquainted with the safety precautions relating to creosote. It is essential that proper safety measures for handling hazardous materials are followed when sampling creosote.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-06-17 
10 
15 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e drurit -Kreozoti dhe lëndë druri e trajtuar me kreozot -Metodat e marrjes së mostrës dhe të analizave -Pjesa 2 : Metodika për marrjen e mostrës të kreozotit nga lënda e drurit e trajtuar me kreozot për analizat pasuese
English
Published 
2014-06-17 
14 
18 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e drurit -Kreozoti dhe lëndë druri e trajtuar me kreozot -Metodat e marrjes së mostrës dhe të analizave -Pjesa 3 : Përcaktimi i përmbajtjes së benzo alfa pirenit në kreozot
English
Published 
2014-06-17 
13 
18 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e drurit -Kreozoti dhe lëndë druri e trajtuar me kreozot -Metodat e marrjes së mostrës dhe të analizave -Pjesa 4 : Përcaktimi i përmbajtjes së enoleve të ekstraktueshme nga kreozoti në ujë