Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 14839:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 14839:2014
DS CEN/TR 14839:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 30
Publikuar: 2014-06-17
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 14839:2004
CEN/TC 38
Çmim: 29 €



Titulli Shqip

Mjetet mbrojtëse të drurit -Përcaktimi i dobisë së masave parandaluese kundër shkatërrimit të drurit nga kërpudhat bazidiomicetes

Titulli Anglisht

Wood preservatives - Determination of the preventive efficacy against wood destroying basidiomycetes fungi

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European prestandard specifies a method of test for the determination of the preventive action of a wood preservative against basidiomycete fungi when the preservative is applied as a surface treatment to wood. This method is applicable to formulations of preservatives in a ready to use form as: water insoluble chemicals which are being studied as active fungicides or; - organic formulations, as supplied or as prepared in the laboratory by dilution of concentrates or; - organic water dispersible formulations as supplied or as prepared in the laboratory by dilution of concentrates ...

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.