Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TS 15082:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TS 15082:2014
DS CEN/TS 15082:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2014-06-17
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 15082:2005
CEN/TC 38
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Mbrojtësit e drurit -Përcaktimi i efikasitetit parandalues kundër kërpurdhave që shkaktojnë njolla dhe atyre të mykut në lëndën e sapo sharuar -Prova në terren

Titulli Anglisht

Wood preservatives - Determination of the preventive effectiveness against sapstain fungi and mould fungi on freshly sawn timber - Field test

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This CEN Technical Specification specifies a field test method for determining the effectiveness of a product in the prevention of the colonization of freshly felled wood by sapstain fungi and mould fungi.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.