Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 15046:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 15046:2014
DS CEN/TR 15046:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2014-06-17
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 15046:2005
CEN/TC 38
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Mbrojtësit e drurit -Gërryerja (korrozioni) artificial i drurit të trajtuar përpara provës së rezistencës biologjike -Proçedura e rrezatimit UV dhe e spërkatjes me ujë

Titulli Anglisht

Wood preservatives - Artificial weathering of treated wood prior to biological testing - UV-radiation and water-spraying procedure

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies a method for the artificial weathering of test specimens of treated wood, which are used in the testing of the biological efficacy of wood preservatives. This method is applicable to: a) the pre-conditioning of test specimens prior to their being subjected to a biological test; or b) assessment of loss of effectiveness by comparing the performance in a biological test of treated test specimens subjected to this procedure with others that have not undergone any artificial weathering procedure. NOTE The method can also be used for pre-conditioning of wood-based panel products, which may or may not have received preservative treatment.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.