Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 11047:2014

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 11047:2014
SK ISO 11047:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 20
Publikuar: 2014-05-20
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 11047:1998
ISO/TC 190/SC 3
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Cilësia e Tokës -Përcaktimi i kadmiumit, kromit, kobaltit, bakrit, plumbit, manganit, nikelit, dhe zinkut -Metodat spektometrike të absorbimit atomik me flakë dhe atomizimit elektrotermik

Titulli Anglisht

Soil quality -- Determination of cadmium, chromium, cobalt, copper, lead, manganese, nickel and zinc -- Flame and electrothermal atomic absorption spectrometric methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.