Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12952-9:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12952-9:2014
SK EN 12952-9:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 27
Publikuar: 2014-04-26
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12952-9:2002
CEN/TC 269
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Boilera me tuba uji dhe instalime ndihmëse -Pjesa 9 : Kërkesat për sistemet e djegies për lëndë të ngurta pluhur për boilerë/kaldajë

Titulli Anglisht

Water-tube boilers and auxiliary installations - Part 9: Requirements for firing systems for pulverized solid fuels for the boiler

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

1.1 Firing systems: These requirements apply to pulverized fuel firing systems of steam and hot water generators (boilers) and commence at the filling equipment for the boiler bunkers or for the pulverized fuel storage system and end at the ash extraction plant. For multifuel firing systems using separate or combined burners these requirements shall apply to the pulverized fuel firing part involved. For other fuels or firing systems used in combination other requirements shall apply e.g. prEN 12952-8.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-08-16 
15 
20 € 
PDF
Blej
Kaldajat me tuba uji dhe instalimet ndihmëse - Pjesa 10 : Kërkesat për mbrojtjen nga tejkalimi i presionit
English
Published 
2016-08-16 
93 
48 € 
PDF
Blej
Kaldajat me tuba uji dhe instalimet ndihmëse - Pjesa 15 : Provat e pranimit
English
Published 
2016-08-16 
23 
25 € 
PDF
Blej
Boilera me tuba uji dhe instalime ndihmëse - Pjesa 16: Kërkesat për skara dhe sistemet e djegies së shtratit të fluidizuar për lëndë djegëse të ngurta për bolier/kaldajë
English
Published 
2016-08-16 
16 
20 € 
PDF
Blej
Boilera me tuba uji dhe instalime ndihmëse - Pjesa 18: Instruksionet e funksionimit
English
Published 
2016-08-16 
42 
34 € 
PDF
Blej
Kaldajat me tuba uji dhe instalime ndihmëse - Pjesa 2: Materialet për pjesët nën presion të kaldajave dhe aksesorët (pajisjet ndihmëse)
English
Published 
2016-08-16 
169 
61 € 
PDF
Blej
Boilera me tuba uji dhe instalimet ndihmëse - Pjesa 3: Projektimi dhe llogaritja e pjesëve nën presion
English
Published 
2016-08-16 
25 
26 € 
PDF
Blej
Boilera me tuba uji dhe instalimet ndihmëse - Pjesa 4: Llogaritjet e jetëgjatësisë së kaldajave në përdorim(në punë)
English
Published 
2016-08-16 
92 
48 € 
PDF
Blej
Kaldajat me tuba uji dhe instalime ndihmëse - Pjesa 5: Punimi dhe konstruksioni i pjesëve nën presion të boilerit/kaldajës
English
Published 
2014-04-26 
40 
32 € 
PDF
Blej
Boilera me tuba uji dhe instalimet ndihmëse -Pjesa 6 : Inspektimi gjatë konstruksionit : dokumentimi dhe markimi i pjesëve nën presion të kaldajës
English
Published 
2014-04-26 
46 
36 € 
PDF
Blej
Boilera me tuba uji dhe instalime ndihmëse -Pjesa 7 : Kërkesat për pajisjen për boilerin/kaldajën
English
Published 
2014-04-26 
28 
28 € 
PDF
Blej
Boilera me tuba uji dhe instalime ndihmëse -Pjesa 8 : Kërkesat për sistemet e djegies për lëndët djegëse të lëngta dhe të gazta për boilerë/kaldajë