Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TS 15534-2:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TS 15534-2:2014
DS CEN/TS 15534-2:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2014-01-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 15534-2:2007
CEN/TC 249
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Strukturat plastik -dru (WPC) -Pjesa 2 : Karakterizimi i materialeve WPC

Titulli Anglisht

Wood-plastics composites (WPC) - Part 2: Characterisation of WPC materials

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Specification identifies the required and optional properties of wood-plastics composite (WPC) materials. It is intended to be used as a basis for the specifications of WPC materials.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-01-14 
15 
20 € 
PDF
Blej
Strukturat plastik -dru (WPC) -Pjesa 3 Karakterizimi i produkteve WPC
English
Withdrawn 
2014-01-14 
45 
34 € 
PDF
Blej
Strukturat plastik -dru (WPC) -Pjesa 1 : Metodat e provës për karakterizimin e materialeve WPC dhe produktet