Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 852:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 852:2014
DS CEN/TR 852:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 21
Publikuar: 2014-01-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 852:2010
CEN/TC 155
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Sistemet e tubacioneve plastike për transprtimin e ujit të destinuar për konsum njerëzor -Vlerësimi i proçesit të migrimit -Udhëzues për interpretimin e vlerave derivuar nga proçesi i migrimit në laborator

Titulli Anglisht

Plastics piping systems for the transport of water intended for human consumption - Migration assessment - Guidance on the interpretation of laboratory derived migration values

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report is applicable to plastics pipes, joints and fittings to be used for the transport of water intended for human consumption and raw water used for the manufacture of water intended for human consumption. It gives guidance on: a) the number of successive migration periods to be carried out; b) how to interpret M values calculated from successive migration periods; c) a method for converting M values into values that reflect field use conditions; d) acceptance criteria for the duplicate M values obtained by testing in accordance with EN ISO 8795.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.