Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 15729:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 15729:2014
DS CEN/TR 15729:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2014-01-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 15729:2010
CEN/TC 155
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Sistemet e tubacioneve plastike -Lëndët plastike të përforcuara me xham me termovendosje ( GRP ) të bazuara në rezinën e poliesterit të pa saturuar ( UP ) -Raport mbi përcaktimin e abarazionit mesatar pas një numri të përcaktuar provash

Titulli Anglisht

Plastics piping systems - Glass-reinforced thermosetting plastics (GRP) based on unsaturated polyester resin (UP) - Report on the determination of mean abrasion after a defined number of test cycles

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report describes a method for determining the mean abrasion of the inner surface of glass-reinforced thermosetting polyester resin (GRP) pipes conforming to EN 14364, measured after a defined number of test cycles of a specified water/abrasive mixture. NOTE The test is performed on a semi-circular channel-pipe test-piece.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.