Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 12108:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 12108:2014
DS CEN/TR 12108:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 30
Publikuar: 2014-01-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 12108:2012
CEN/TC 155
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Sistemet e tubacioneve plastike -Udhëzues për instalimin e tubacioneve për ujin e ngrohtë dhe të ftohtë brenda ndërtesave të destinuar për konsum njerëzor

Titulli Anglisht

Plastics piping systems - Guidance for the installation inside buildings of pressure piping systems for hot and cold water intended for human consumption

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Technical Report recommends practices to be followed in the application and installation of thermoplastics pipes and associated fittings. These fall within the scope of EN 806-1 and, EN ISO 15874, EN ISO 15875, EN ISO 15876, EN ISO 15877 and EN ISO 22391 to be used for hot and/or cold water distribution intended for human consumption inside buildings. This document can also be used for heating installations if applicable, except for under floor heating for which EN 12164 can apply. Guidance is also given on acceptable methods of jointing polybutylene (PB), crosslinked polyethylene (PE X), polypropylene (PP), chlorinated poly(vinyl chloride) (PVC-C) and Polyethylene of raised temperature resistance (PE-RT) pipes and associated fittings, together with recommendations for their storage, handling and transportation.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.