Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 15438:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 15438:2014
DS CEN/TR 15438:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2014-01-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 15438:2007
CEN/TC 155
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Sistemet e tubacioneve plastike -Udhëzues për kodimin e produkteve dhe destinacionet e tyre të përdorimit

Titulli Anglisht

Plastics piping systems - Guidance for coding of products and their intended uses

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report gives guidance for the coding of products, their classification and intended uses for plastics piping systems. It lays down reference terms and symbols to be used when establishing documentation accompanying the CE marking according to the European Directives.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.