Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO TS 22391-7:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO TS 22391-7:2014
DS CEN ISO TS 22391-7:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 29
Publikuar: 2014-01-14
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 119/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TS 22391-7:2011
CEN/TC 155
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Sistemet e tubacioneve plastike për instalimin e ujit të ngrohtë dhe të ftohtë -Qëndrueshmëria e polietilenit në temperaturë të lartë -Udhëzues për vlerësimin e konformitetit (ISO/TS 22391 -7 : 2011)

Titulli Anglisht

Plastics piping systems for hot and cold water installations - Polyethylene of raised temperature resistance (PE-RT) - Part 7: Guidance for the assessment of conformity (ISO/TS 22391-7:2011)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TS 22391-7:2011 gives guidance on the assessment of conformity of products and assemblies in accordance with other applicable part(s) of ISO 22391 intended to be included in the manufacturer''s quality plan as part of the quality management system and for the establishment of third-party certification procedures. In conjunction with the other parts, ISO/TS 22391-7:2011 is applicable to hot and cold water installations within buildings for the conveyance of water, whether or not intended for human consumption (domestic systems), under design pressures and temperatures appropriate to the class of application.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.