Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO TS 21003-7:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO TS 21003-7:2014
DS CEN ISO TS 21003-7:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 38
Publikuar: 2014-01-14
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 119/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TS 21003-7:2008
CEN/TC 155
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Sistemet e tubacioneve me shumë shtresa për instalimet për ujin e ngrohtë dhe ujin e ftohtë brenda ndërtesave -Pjesa 7 : Udhëzues për vlerësimin e konformitetit -Amendamenti 1 (ISO/TS 21003 -7 : 2008/Amd 1 : 2010)

Titulli Anglisht

Multilayer piping systems for hot and cold water installations inside buildings - Part 7: Guidance for the assessment of conformity (ISO/TS 21003-7:2008)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TS 21003-7:2008 is applicable, in conjunction with the other parts of ISO 21007, to multilayer piping systems intended to be used for hot and cold water installations inside buildings for the conveyance of water — whether or not the water is intended for human consumption (domestic systems) or for heating systems — under specified design pressures and temperatures appropriate to the class of application. It gives guidance for the assessment of conformity, to be included in the manufacturer''s quality plan as part of the quality system. It includes: requirements for materials, components, joints and assemblies given in the applicable part(s) of ISO 21003; requirements for the manufacturer''s quality system (e.g. ISO 9001); definitions and procedures to be used if third-party certification is involved.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.