Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO TS 15874-7:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO TS 15874-7:2014
DS CEN ISO TS 15874-7:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 26
Publikuar: 2014-01-14
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 119/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TS 15874-7:2003
CEN/TC 155
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Sistemet e tubave plastikë për instalimet e ujit të ngrohtë dhe të ftohtë -Polipropileni (PP) -Pjesa 7 : Udhëzues për vlerësimin e konformitetit (ISO/TS 15874 -7 : 2003)

Titulli Anglisht

Plastics piping systems for hot and cold water installations - Polypropylene (PP) - Part 7: Guidance for the assessment of conformity (ISO/TS 15874-7:2003)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TS 15874-7:2003 gives guidance for the assessment of conformity to be included in the manufacturer''s quality plan as part of the manufacturer''s quality system. It includes: requirements for materials, components, joints and assemblies given in the applicable part(s) of ISO 15874; requirements for the manufacturer''s quality system; definitions and procedures to be applied if third-party certification is involved. In conjunction with the other parts of ISO 15874, ISO/TS 15874-7 is applicable to polypropylene (PP) piping systems intended to be used for hot and cold water installations, within buildings, for the conveyance of water which may or may not be intended for human consumption (domestic systems) or for heating systems, under design pressures and temperatures appropriate to the class of application.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.