Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TR 20174:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TR 20174:2014
DS CEN ISO/TR 20174:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 34
Publikuar: 2014-01-14
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 119/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 20174:2005
CEN/TC 121
Çmim: 31 €Titulli Shqip

Saldimi -Sistemet e grupuara për materiale -Materiale japoneze (ISO/TR 20174 : 2005)

Titulli Anglisht

Welding - Grouping systems for materials - Japanese materials (ISO/TR 20174:2005)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 20174:2005 provides a Japanese grouping system for materials for welding purposes, classified in accordance with the grouping system of ISO/TR:15608:2000.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.