Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TR 17844:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TR 17844:2014
DS CEN ISO/TR 17844:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 82
Publikuar: 2014-01-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 17844:2004
CEN/TC 121
Çmim: 48 €Titulli Shqip

Saldimi -Krahasimi i metodave të standardizimit për shmangjen e plasaritjeve në të ftohtë

Titulli Anglisht

Welding - Comparison of standardised methods for the avoidance of cold cracks (ISO/TR 17844:2004)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TR 17844:2004 contains further methods, in addition to those given in ISO/TR 17671-2, for avoidance of cold cracking. The document gives guidance on the manual, semi-mechanized, mechanized and automatic arc welding of ferritic steels, excluding ferritic stainless steels, in all product forms.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.