Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TR 17641-3:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TR 17641-3:2014
DS CEN ISO/TR 17641-3:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 26
Publikuar: 2014-01-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 17641-3:2005
CEN/TC 121
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Provat e shkatërruese në tegelin e saldimit në materialet metalike -Provat e plasaritjes në të nxehtë në bashkimet me saldim -Proceset e saldimit me hark -Pjesa 3 : Provat e ngarkimit të jashtëm (ISO/TR 17641 -3 : 2005)

Titulli Anglisht

Destructive tests on welds in metallic materials - Hot cracking tests for weldments - Arc welding processes - Part 3: Externally loaded tests (ISO/TR 17641-3:2005)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TR 17641-3:2005 outlines the test methods and procedures for carrying out externally loaded tests to assess susceptibility to hot cracking. The following tests are described: Hot tensile tests Varestraint and Transvarestraint test Flat tensile test. The above tests can provide information about the hot cracking sensitivity of parent materials, weld metals and weldments. Assessment is based upon the measurement of the "brittle temperature range" (BTR) where hot cracks occur. This document applies primarily to austenitic stainless steels, nickel-, nickel-base and nickel-copper alloys, weldments and welding consumables. However, the principles can be extended to other materials such as aluminium alloys and high-strength steels.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.