Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 10261:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 10261:2014
DS CEN/TR 10261:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 36
Publikuar: 2014-01-14
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 119/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 10261:2013
CEN/TC 459/SC 2
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Hekur dhe çelik -Shqyrtimi i metodave në dispozicion të analizave kimike

Titulli Anglisht

Iron and steel - European standards for the determination of chemical composition

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report lists, under Clause 3, the European Standards, which are currently available for the determination of the chemical composition of steel and iron. In Clause 4, it provides details of the range of application and gives the principle of the method for each standard. Items which are under preparation as European Standards or as CEN Technical Reports by ECISS/TC 102 are available on the webpage of CEN, through the link http://www.cen.eu/cen/Sectors/TechnicalCommitteesWorkshops/CENTechnicalCommittees/Pages/WP.aspx?param=733643&title=ECISS/TC%20102. Annex A contains a list of other European Standards and CEN Technical Reports applicable for the determination of the chemical composition of steels and irons. Annex B contains a list of withdrawn Euronorms, together with the corresponding replacement European Standards, if any. Annex C gives graphical representations of the concentration ranges of the methods available in this Technical Report. Figure C.1 gives the concentration ranges of the referee methods, Figure C.2 gives the concentration ranges of the routine methods and Figure C.3 represents the fields of application of all the methods available. Annex D provides a trilingual key of the abbreviations used in the Figures given in Annex C.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.