Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TS 17845:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TS 17845:2014
DS CEN ISO/TS 17845:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 64
Publikuar: 2014-01-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TS 17845:2004
CEN/TC 121
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Saldimi dhe proceset e lidhura me të -Sistemi i emërtimit për difektet (ISO/TS 17845 : 2004)

Titulli Anglisht

Welding and allied processes - Designation system for imperfections (ISO/TS 17845:2004)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TS 17845:2004 gives a system for the designation of imperfections in welding and allied processes. It applies to metallic and non-metallic materials (e.g. thermoplastics). It can also be applied for other purposes (e.g. founding).

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.