Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO TR 20173:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO TR 20173:2014
DS CEN ISO TR 20173:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 63
Publikuar: 2014-01-14
I tërhequr: 2024-03-18
Regjistri Kombëtar: 119/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 20173:2005
CEN/TC 121
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Saldimi -Sistemet e grupuara për materialet -Materialet amerikane (ISO/TR 20173 : 2009)

Titulli Anglisht

Welding - Grouping systems for materials - American materials (ISO/TR 20173:2005)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report provides cross references between the grouping of materials specified in CEN ISO TR 15608 and American standards for materials

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.