Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TR 15608:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TR 15608:2014
DS CEN ISO/TR 15608:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 19
Publikuar: 2014-01-14
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 119/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 15608:2013
CEN/TC 121
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Saldimi -Udhëzues për një sistem të grupuar të materialeve metalike

Titulli Anglisht

Welding - Guidelines for a metallic materials grouping system (ISO/TR 15608:2013)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TR 15608:2013 provides a uniform system for the grouping of materials for welding purposes. It can also apply to other purposes, such as heat treatment, forming and non-destructive testing. ISO/TR 15608:2013 covers grouping systems for the following standardized materials: steels; aluminium and its alloys; copper and its alloys; nickel and its alloys; titanium and its alloys; zirconium and its alloys; cast irons.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.