Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 16155:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 16155:2013
SK EN 16155:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2013-12-23
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 16155:2012
CEN/TC 275
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Artikuj ushqimorë -Përcaktimi i sukralozes -Metoda kromatografike në fazë të lëngët dhe performancë të lartë

Titulli Anglisht

Foodstuffs - Determination of sucralose - High performance liquid chromatographic method

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a method for the determination of sucralose in foodstuffs by high performance liquid chromatography (HPLC) by means of elution from a reversed-phased (RP) column using aqueous methanol, followed by RI detection [1]. This method has been validated in an inter-laboratory study via the analysis of sucralose (from 83 mg/kg to 737 mg/kg) in spiked samples of ketchup, mayonnaise, biscuits, yoghurt, instant beverage powder and sweets. For further information on the validation results, see Annex A.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.