Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TS 11133-1:2013

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TS 11133-1:2013
DS CEN ISO/TS 11133-1:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 23
Publikuar: 2013-12-23
I tërhequr: 2020-10-01
Regjistri Kombëtar: 327/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TS 11133-1:2009
CEN/TC 275
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Mikrobiologjia e ushqimeve per njerez dhe kafshe Udhëzime për përgatitjen dhe prodhimin e terreneve te kulturave -Pjesa 1 : Udhëzime të përgjithshme për sigurimin e cilësisë ne laboratore per pergatitjen e terreneve te kulturave (ISO/TS 11133 -1 : 2009)

Titulli Anglisht

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines on preparation and production of culture media - Part 1: General guidelines on quality assurance for the preparation of culture media in the laboratory (ISO/TS 11133-1:2009)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TS 11133-1:2009 provides the general terminology related to quality assurance and specifies the minimum requirements for the preparation of culture media to be used for the microbiological analysis of products intended for human consumption or animal feeding. It is also applicable to culture media to be used for the microbiological analysis of all kinds of water. These requirements are applicable to four categories of culture media used in laboratories that prepare and/or use culture media for performing microbiological analyses: commercially manufactured ready-to-use media; media to be remelted, supplemented and distributed; media prepared from commercially available dehydrated formulations; and media prepared from their individual components.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.