Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12050-2:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12050-2:2013
SK EN 12050-2:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 18
Publikuar: 2013-12-11
I tërhequr: 2017-09-10
Regjistri Kombëtar: 223/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12050-2:2015
CEN/TC 165
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur në ndërtesa dhe kontenjere -Parimet e ndërtimit dhe provat -Pjesa 2 : Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur që përmban lëndë fekale

Titulli Anglisht

Wastewater lifting plants for buildings and sites - Part 2: Lifting plants for faecal-free wastewater

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard applies to lifting plants for faecal-free wastewater for drainage of locations below flood level in buildings and sites to prevent any backflow of wastewater into the building. These lifting plants may be prefabricated or delivered as prefabricated kits and assembled on site. This standard specifies general requirements, basic construction and testing principles, together with information on materials and assessment and verification of constancy of performance. Construction and testing requirements for non-return valves used in wastewater lifting plants are given in EN 12050 4. This European Standard does not apply for pumping installations for drain and sewer systems outside buildings for pumping of municipal wastewater according to EN 752:2008, Annex F. This European Standard applies also to lifting plants for faecal-free wastewater which are not prefabricated but composed of individual components purchased from different suppliers and put together on site.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2009-03-30 
18 
22 € 
PDF
Blej
Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur të ndërtesa dhe kantiere -Parimet e ndertimit dhe provat -Pjesa 1 : Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur që përmban lëndë fekale
English
Withdrawn 
2013-12-11 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur në ndërtesa dhe kontenjere -Parimet e ndërtimit dhe provat -Pjesa 1 : Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur që përmban lëndë fekale
English
Published 
2018-02-14 
41 
34 € 
PDF
Blej
Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur të ndërtesa dhe kantiere -Parimet e ndertimit dhe provat -Pjesa 1 : Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur që përmban lëndë fekale
English
Withdrawn 
2009-03-30 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur në ndërtesa dhe kantiere -Parimet e ndërtimit dhe provat -Pjesa 2 : Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur që përmban lëndë fekale të lira
English
Published 
2018-02-14 
40 
32 € 
PDF
Blej
Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur në ndërtesa dhe kantiere -Parimet e ndërtimit dhe provat -Pjesa 2 : Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur që përmban lëndë fekale të lira
English
Withdrawn 
2009-03-30 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur në ndërtesa dhe kantiere -Parimet e ndërtimit dhe provat -Pjesa 3 : Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur që përmban lëndë fekale për përdorime të kufizuara
English
Withdrawn 
2013-12-11 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur në ndërtesa dhe kontenjere-Pairimet e ndërtimit dhe provat-Pjesa 3: Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur që përmban lëndë fekale për përdorim të kufizuar
English
Published 
2018-02-14 
41 
34 € 
PDF
Blej
Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur në ndërtesa dhe kantiere -Parimet e ndërtimit dhe provat -Pjesa 3 : Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur që përmban lëndë fekale për përdorime të kufizuara
English
Withdrawn 
2009-03-30 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur në ndërtesa dhe kantiere -Parimet e ndërtimit dhe provat -Pjesa 4 : Valvola moskthimi për ujrat e ndotura me fekale te lira dhe ujrat e ndotura që përmbajnë lëndë fekale
English
Published 
2018-02-14 
32 
29 € 
PDF
Blej
Pajisjet ngritëse për ujin e ndotur në ndërtesa dhe kantiere -Parimet e ndërtimit dhe provat -Pjesa 4 : Valvola moskthimi për ujrat e ndotura me fekale te lira dhe ujrat e ndotura që përmbajnë lëndë fekale