Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13210:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13210:2013
SK EN 13210:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 24
Publikuar: 2013-12-04
I tërhequr: 2023-03-15
Regjistri Kombëtar: 114/2013
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13210:2004
CEN/TC 252
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Artikuj të përdorimit dhe të kujdesit për fëmijët -Pajisje mbrojtëse për lidhjen e fëmijëve, artikuj të mbrojtjes nga shiu dhe artikuj të tipeve të thjeshtë për fëmijë -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Child use and care articles - Children''s harnesses, reins and similar type articles - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies the minimum safety requirements and test methods for harnesses, comprising strap assemblies, and body type garments for restraining children up to 4 years of age. These products are for use in child use and care articles, which are fitted with specified attachment points. These products may be provided with a detachable rein for use when the child is walking. These products may incorporate storage pockets e.g. back or waist packs. This document specifies the minimum safety requirements and test methods for restraint systems, designed to fit around a child''s wrist for use when walking. This document does not apply to restraint systems, permanently fitted as an integral feature of child use and care articles. This document does not apply to restraint systems intended for children with special needs. This document does not apply to restraint systems for use in motorised and power driven vehicles.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.