Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 15638:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 15638:2013
SK EN 15638:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2013-12-04
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 15638:2009
CEN/TC 136
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Patina akulli -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Ice skates - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard applies to ice skates intended for users with a body mass up to 100 kg for ice skating excluding the field of sports competitions. It specifies the minimum safety requirements for ice skates as well as requirements for test methods, marking and information supplied by the manufacturer to reduce the risk of injuries to both third parties and the user during their normal use.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.