Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14872:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14872:2013
SK EN 14872:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 20
Publikuar: 2013-12-04
I tërhequr: 2020-10-01
Regjistri Kombëtar: 327/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14872:2006
CEN/TC 333
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Biçikletat -Aksesorët për biçikletat -Transportuesa bagazhi

Titulli Anglisht

Bicycles - Accessories for bicycles - Luggage carriers

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies safety and performance requirements for the design and testing of luggage carriers intended for permanent mounting above or adjacent to the wheels of cycles and lays down guide lines for instructions on the use and care of such luggage carriers. This European Standard does not apply to removable luggage (for example handlebar bags or baskets that are not permanently attached).

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar