Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TR 22411:2013

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TR 22411:2013
DS CEN ISO/TR 22411:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 165
Publikuar: 2013-11-26
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 22411:2011
CEN/TC 122
Çmim: 61 €Titulli Shqip

Të dhënat ergonomike dhe udhëzimet për zbatimin e Guidës 71 ISO/IEC tek produktet dhe shërbimet të cilat i adresohen personave të moshuar dhe personave me aftësi të kufizuar (ISO/TR 22411 : 2008)

Titulli Anglisht

Ergonomics data and guidelines for the application of ISO/IEC Guide 71 to products and services to address the needs of older persons and persons with disabilities (ISO/TR 22411:2008)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TR 22411:2008 presents ergonomics data and guidelines for applying ISO/IEC Guide 71 in addressing the needs of older persons and persons with disabilities in standards development. It provides ergonomics data and knowledge about human abilities — sensory, physical and cognitive — and allergies, as well as guidance on the accessible design of products, services and environments.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.