Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN TR 15831:2013

Shtëpi » Standardizim » DS CEN TR 15831:2013
DS CEN TR 15831:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 27
Publikuar: 2013-11-26
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 15831:2009
CEN/TC 205
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Trikotazhe mjekësore presuese (shtrënguese)

Titulli Anglisht

Method for testing compression in medical hosiery

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document applies to medical compression hosiery and thrombosis prophylaxis hosiery. An important property of hosiery is the compression it exerts on the limb. This document is intended to provide a reference for testing the compressive properties in medical hosiery.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.