Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12021:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12021:2013
SK EN 12021:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 6
Publikuar: 2013-11-26
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12021:2014
CEN/TC 79
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Ajri i ngjeshur për aparatet e frymëmarrjes

Titulli Anglisht

Respiratory equipment - Compressed gases for breathing apparatus

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements for the quality of compressed gas supplied for mixing or use in respiratory protective devices and hyper- and hypobaric operations. Account is taken of the use of compressed gases for normal atmospheric pressure as well as for hyper- and hypobaric pressures. This European Standard does not apply to compressed gases used for medical purposes or for aerospace applications.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.