Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 14971:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 14971:2013
SK EN ISO 14971:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 99
Publikuar: 2013-11-26
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 14971:2012
CEN/CLC/JTC 3
Çmim: 48 €Titulli Shqip

Pajisje mjekësore -Zbatimi i drejtimit të rrezikut në pajisjet mjekësore (ISO 14971 : 2007, Versioni i korrigjuar 2007 -10 -01)

Titulli Anglisht

Medical devices - Application of risk management to medical devices (ISO 14971:2007, Corrected version 2007-10-01)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 14971:2007 specifies a process for a manufacturer to identify the hazards associated with medical devices, including in vitro diagnostic (IVD) medical devices, to estimate and evaluate the associated risks, to control these risks, and to monitor the effectiveness of the controls. The requirements of ISO 14971:2007 are applicable to all stages of the life-cycle of a medical device.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.