Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS ISO/TR 22442-4:2013

Shtëpi » Standardizim » DS ISO/TR 22442-4:2013
DS ISO/TR 22442-4:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2013-11-26
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO/TR 22442-4:2010
ISO/TC 194/SC 1
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Pajisje mjekësore që përdorin lëkurë kafshësh dhe derivatet e tyre -Pjesa 4 : Parimet për eliminimin dhe/ose inaktivizimit të viruseve dhe agjentëve të transmetueshëm encefalopati thithës (TSE) dhe vlerësimi për këto proçese

Titulli Anglisht

Medical devices utilizing animal tissues and their derivatives Principles for elimination and/or inactivation of transmissible spongiform encephalopathy (TSE) agents and validation assays for those processes

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.