Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TS 17665-2:2013

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TS 17665-2:2013
DS CEN ISO/TS 17665-2:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 61
Publikuar: 2013-11-26
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TS 17665-2:2009
CEN/TC 204
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Sterilizimi i produkteve të kujdesit të shëndetit -Ngrohja me lagështi -Pjesa 2 : Udhëzues mbi aplikimin e 17665 -1 (ISO/TS 17665 -2 : 2009)

Titulli Anglisht

Sterilization of health care products - Moist heat - Part 2: Guidance on the application of ISO 17665-1 (ISO/TS 17665-2:2009)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TS 17665-2:2009 provides general guidance on the development, validation and routine control of moist heat sterilization processes and is intended to explain the requirements set forth in ISO 17665-1. The guidance given in this Technical Specification is provided to promote good practice related to moist heat sterilization processes and to assist those developing and validating a moist heat sterilization process according to ISO 17665-1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.