Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 10341:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 10341:2013
SK EN ISO 10341:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2013-11-26
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 10341:2012
CEN/TC 170
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Instrumentet oftalmike -Kokat e lëndëve zjarrduruese

Titulli Anglisht

Ophthalmic instruments - Refractor heads (ISO 10341:2012)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 10341:2012 specifies requirements and test methods for refractor heads used for the determination of refractive errors and binocular functions of the human eye.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.