Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12096:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12096:2013
SK EN 12096:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2013-11-25
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12096:1997
CEN/TC 231
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Vibracioni mekanik -Deklarimi dhe verifikimi i vlerave të emetimit të vibracionit

Titulli Anglisht

Mechanical vibration - Declaration and verification of vibration emission values

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European standard establishes the requirements for declaration and verification of vibration emission values. It applies to hand-arm and whole- body vibration values achieved by measurements according to type-B and Type-C standards. It gives guidance on the declaration of vibration emission values; it describes vibration and product information to be given in technical documents supplied to users by the manufacturer.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.