Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12772:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12772:2013
SK EN 12772:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2013-11-12
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12772:1999
CEN/TC 309
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Kepuce -Metodat e proves per shojet e poshtme -Stabiliteti i permasave

Titulli Anglisht

Footwear - Test methods for outsoles - Dimensional stability

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies a method for determining the linear shrinkage after heating of test specimens prepared from outsoles.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.