Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 15221-1:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 15221-1:2013
SK EN 15221-1:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2013-11-11
I tërhequr: 2019-03-04
Regjistri Kombëtar: 111/2013
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 15221-1:2006
CEN/TC 348
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Menaxhimi i shërbimeve -Pjesa 1 : Termat dhe përkufizimetFacility Management -Part 1 : Terms and definitions

Titulli Anglisht

Facility Management - Part 1: Terms and definitions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European standard gives relevant terms and definitions in the area of Facility Management. It also provides insight into the scope of Facility Management.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-11-11 
44 
34 € 
PDF
Blej
Menaxhimi i objektit -Pjesa 2 : Udhëzime se si të përgatiten marrëveshjet e menaxhimit të objektitFacility Management -Part 2 : Guidance on how to prepare Facility Management agreements
English
Published 
2013-11-11 
46 
36 € 
PDF
Blej
Menaxhimi i objektit -Pjesa 3 : Udhëzime mbi cilësisë në menaxhimin e objektitFacility Management -Part3 : Guidance on quality in Facility management
English
Published 
2013-11-11 
84 
48 € 
PDF
Blej
Menaxhimi i objektit -Pjesa 4 : Parimet e klasifikimit, klasifikimi dhe strukturat në menaxhimin e objektitFacility Management -Part 4 : Taxonomy, Classification and Structures in Facility Management
English
Published 
2013-11-11 
45 
34 € 
PDF
Blej
Menaxhimi i objektit -Pjesa 5 : Udhëzime mbi proceset e menaxhimit të objektit
English
Published 
2013-11-11 
52 
38 € 
PDF
Blej
Menaxhimi i objektit -Pjesa 6 : Matja e zonës dhe hapësirës në menaxhimin e objektit
English
Published 
2013-11-11 
70 
42 € 
PDF
Blej
Menaxhimi i shërbimeve -Pjesa 7 : Udhëzues për matjen e perfomancës