Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14048:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14048:2013
SK EN 14048:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 5
Publikuar: 2013-11-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14048:2002
CEN/TC 261
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Paketimi -Përcaktimi i shpërbërjes biologjike aerobike të materialeve paketuese në mjedis ujor -Metoda e matjes së nevojës për oksigjen në një respirometër të mbyllur

Titulli Anglisht

Packaging - Determination of the ultimate aerobic biodegradability of packaging materials in an aqueous medium - Method by measuring the oxygen demand in a closed respirometer

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies a method to evaluate the ultimate biodegradability of packaging materials and its constituents by measurement of O2-consumption.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.