Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 20345:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 20345:2013
SK EN ISO 20345:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 37
Publikuar: 2013-05-13
I tërhequr: 2024-02-13
Regjistri Kombëtar: 103/2013
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 20345:2011
CEN/TC 161
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Pajisje mbrojtëse personale -Këpucët e sigurisë

Titulli Anglisht

Personal protective equipment - Safety footwear (ISO 20345:2011)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 20345:2011 specifies basic and additional (optional) requirements for safety footwear used for general purpose. It includes, for example, mechanical risks, slip resistance, thermal risks, ergonomic behaviour. Special risks are covered by complementary job-related standards, e.g. footwear for firefighters, electrical insulating footwear, footwear protecting against chain saw injuries, chemicals, molten metal splash, and protection for motor cycle riders.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.