Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13832-1:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13832-1:2013
SK EN 13832-1:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 22
Publikuar: 2013-05-13
I tërhequr: 2019-05-14
Regjistri Kombëtar: 274/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13832-1:2006
CEN/TC 161
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 1 : Terminologjia dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Footwear protecting against chemicals - Part 1: Terminology and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies test methods for the determination of degradation, permeation and penetration resistance of footwear by chemicals and defines the terms to be used. This standard allows a comparison to be made of the resistance of footwear against selected chemicals under laboratory conditions.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 13832-1:2022 replaces SK EN 13832-1:2013 - 2019-05-07
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-07-21 
20 
23 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 1 : Terminologjia dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-05-13 
18 
22 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 2 : Kërkesat për këpucët rezistente ndaj produkteve kimike në kushtet laboratorike
English
Published 
2022-07-21 
27 
28 € 
PDF
Blej
Këpucët që mbrojnë kundër kimikateve - Pjesa 2: Kërkesat për kontakt të kufizuar me kimikate
English
Withdrawn 
2013-05-13 
17 
22 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 3 : Kërkesat për këpucët me shkallë të lartë rezistueshmërie ndaj produkteve kimike në kushtet laboratorike
English
Published 
2022-07-21 
24 
26 € 
PDF
Blej
Këpucët që mbrojnë kundër kimikateve - Pjesa 3: Kërkesat për kontakt të zgjatur me kimikate