Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12568:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12568:2013
SK EN 12568:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 30
Publikuar: 2013-05-13
I tërhequr: 2022-02-28
Regjistri Kombëtar: 380/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12568:2010
CEN/TC 161
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Mbrojtësit e këmbës -Kërkesat dhe metodat e provës për mbulesat e gishtave e për përbërësit rezistent ndaj depërtimit të metalit

Titulli Anglisht

Foot and leg protectors - Requirements and test methods for toecaps and penetration resistant inserts

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements and test methods for toe caps and inserts with resistance against mechanical penetration, intended to function as components of PPE footwear (e.g. as described by EN ISO 20345, EN ISO 20346 and EN ISO 20347).

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.