Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12083:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12083:2013
SK EN 12083:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2013-05-13
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12083:1998
CEN/TC 79
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Filtrat me tuba për frymarrje(filtrat qe nuk montohen ne maska) filtrat për grimca, filtrat për gaz dhe filtrat e kombinuar -Kërkesat, provat, marktimi

Titulli Anglisht

Respiratory protective devices - Filters with breathing hoses, (Non-mask mounted filters) - Particle filters, gas filters, and combined filters - Requirements, testing, marking

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard applies to filters with breathing hoses (non-mask mounted filters) for use as components in unassisted respiratory protective devices to be worn by the wearer, with the exception of escape apparatus and filtering facepieces. Laboratory tests and practical performance tests are included for the assessment of compliance with the requirements.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-05-26 
10 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes - Filtrat me tuba për frymëmarrje (filtra qe nuk montohen në maskë) filtrat per grimca. filtrat per gaz dhe filtrat e kombinuar - Kërkesat, provat, markimi