Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1150:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1150:2013
SK EN 1150:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2013-05-13
I tërhequr: 2022-02-28
Regjistri Kombëtar: 380/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1150:1999
CEN/TC 162
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Veshje mbojtëse -Veshje me pamshmeri për perdorim jo profesional -Metodat e provave dhe kërkesat

Titulli Anglisht

Protective clothing - Visibility clothing for non-professional use - Test methods and requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Standard specifies the optical performance requirements for high-visibilty clothing to be worn by adults and by juveniles, and designed for non-professional use. High-visibility clothing for non-professional use is intended to signal the user''s presence visually in any daylight condition and, when illuminated by vehicle headlights or search lights in the dark as well as lit up in urban roads. This standard is not applicable to accessories to be carried by persons or attached to garments.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.