Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1073-2:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1073-2:2013
SK EN 1073-2:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2013-05-13
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1073-2:2002
CEN/TC 162
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse kundër ndotjes radioaktive - Pjesa 2: Kërkesat dhe metodat e provës për veshjet mbrojtëse jo të ventiluara kundër grimcave të ndotjes radioaktive

Titulli Anglisht

Protective clothing against radioactive contamination - Part 2: Requirements and test methods for non-ventilated protective clothing against particulate radioactive contamination

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the requirements and test methods for non-ventilated protective clothing protecting the wearer against particulate radioactive contamination. Such clothing is intended to protect only the body, arms and legs of the wearer, but it may be used with accessories which provide protection to additional areas of the wearer (e.g. boots, gloves, RPE). Protection to these other areas is specified in other European Standards. This European Standard does not apply for the protection against ionizing radiation and the protection of patients against contamination with radioactive substances by diagnostic and/or therapeutic measures.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-09-30 
12 
17 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse kundra ndotjes radioaktive -Pjesa 1 : Kërkesat dhe metodat e provës për veshjet mbrojtëse me ajrosje (ventilim), kundra ndotjes radioaktive grimcor
English
Published 
2022-07-21 
35 
31 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse kundër grimcave të përqëndruara në ajër duke përfshirë ndotjen radioaktive - Pjesa 1: Kërkesat dhe metoda prove për veshjet mbrojtëse me ajrosje (ventilim) për mbrojtjen e trupit dhe rrugëve të frymëmarrjes
English
Withdrawn 
2019-03-26 
35 
31 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse kundra ndotjes radioaktive -Pjesa 1 : Kërkesat dhe metodat e provës për veshjet mbrojtëse me ajrosje (ventilim), kundra ndotjes radioaktive grimcor