Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 14560:2013

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 14560:2013
DS CEN/TR 14560:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 23
Publikuar: 2013-05-13
I tërhequr: 2022-02-28
Regjistri Kombëtar: 380/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 14560:2003
CEN/TC 162
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Udhëzues për zgjedhjen, perdorimin, kujdesin dhe mirëmbajtjen e veshjeve mbrojtëse kundra nxehtësisë dhe flakës

Titulli Anglisht

Guidance for selection, use, care and maintenance of protective clothing against heat and flame

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This technical report sets out guidance for the selection, use, care and maintenance of clothing designed to provide protection against heat and flame.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.