Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12235:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12235:2012
SK EN 12235:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2012-12-21
I tërhequr: 2020-10-01
Regjistri Kombëtar: 327/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12235:2004
CEN/TC 217
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Sipërfaqet e fushave sportive -Përcaktimi i qëndrimit vertikal të topit

Titulli Anglisht

Surfaces for sports areas - Determination of vertical ball behaviour

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a method for determination of the rebound height of a ball from a surface, when dropped vertically. It gives two alternative recording procedures for measuring the rebound height, visual and acoustic.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.