Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 29367-1:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 29367-1:2012
SK EN ISO 29367-1:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2012-11-20
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 29367-1:1993
CEN/SS T03
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Përgatitjet (arranxhimet) për lidhjen dhe sigurinë e automjrteve rrugore për transportimin në det me anijet Ro/Ro -Kërkesat e përgjithshme -Pjesa 1 : Automjetet komerciale dhe kombinimet e automjeteve, duke përjashtuar gjysëmrimorkiot

Titulli Anglisht

Lashing and securing arrangements on road vehicles for sea transportation on Ro/ro ships - General requirements - Part 1: Commercial vehicles and combinations of vehicles, semi-trailers excluded (ISO 9367-1:1989)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specifies the minimum requirements to allow efficient lashing and securing of road vehicles on board roll-on/roll-off ships. Applies to goods vehicles, semi-trailer towing vehicles, road trains, and combination of vehicles with a maximum authorized total mass of vehicle and cargo, as defined in ISO 1176, of between 3,5 t and 40 t. Does not apply to passenger cars, buses, and special vehicles.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2012-11-20 
23 
25 € 
PDF
Blej
Përgatitjet (arranxhimet) për lidhjen dhe sigurinë e automjeteve rrugore për transportimin në det me anijet Ro/Ro -Kërkesat e përgjithshme -Pjesa 2 : Gjysëmrimorkiot