Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14058:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14058:2014
SK EN 14058:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2014-09-30
I tërhequr: 2019-05-14
Regjistri Kombëtar: 274/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14058:2004
CEN/TC 162
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse -Veshëmbathjet për mbrojtje nga mjediset e ftohta

Titulli Anglisht

Protective clothing - Garments for protection against cool environments

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements and test methods for the performance of single garments for protection against cooling of the body in cool environment. It does not include specific requirements for headwear or footwear or gloves to prevent local cooling.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 14058:2022 replaces SK EN 14058:2014 - 2019-05-07
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-07-21 
24 
26 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Veshëmbathjet për mbrojtje nga mjediset e ftohta