Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13911:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13911:2014
SK EN 13911:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2014-09-30
I tërhequr: 2019-05-14
Regjistri Kombëtar: 274/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13911:2004
CEN/TC 162
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse për zjarrfikësit -Kërkesat dhe metodat e provave për skufjet për zjarrfikësit

Titulli Anglisht

Protective clothing for firefighters - Requirements and test methods for fire hoods for firefighters

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies minimum safety requirements and test methods for a fire hood worn by a firefighter whilst wearing protective clothing (EN 469), breathing apparatus (EN 136 and EN 137), and helmet (EN 443).

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 13911:2022 replaces SK EN 13911:2014 - 2019-05-14
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-07-21 
20 
23 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse për zjarrfikësit -Kërkesat dhe metodat e provave për skufjet për zjarrfikësit